2010

GOTT NYTT ÅR TILL ALLA!

What are you going to do? Bleed on me?

Jag pratar som häxan från "Tolkarlen från Oz" med aningen sänkt volym.
Jag har ett pipade ljud som följer mig överallt.
Jag känner inte min näsa.
Det känns som om jag borstat halsen med stålull.
Och mitt huvud känns som om det är hårt inlindat i bubbelplast.

I morse mådde jag prima, med lite hes röst.

Och nu har förkylningen attakerat mig med all sin kraft.

Jag brukar inte bli förkyld så här på en gång, det brukar mest smyga sig på och dröja kvar så länge som det bara går.
Hoppas bara att den som är hos mig nu försvinner lika snabbt som den kom.

Funderar på att skylla på ylvas familj xD de var alla förkylda.
Men så var ju jag i så fall en uppebar idiot som gick dit.
Eller så kan det vara för de mornar och kvällar som  jag sprungit ut i pyjamasbyxor med en kissnödig valp.
Det är ju ändå vinter, och jag måste börja inse att jag faktiskt är mänsklig, jag har varit förkylningsfri vad jag skulle tro är kring åtta månader så det var väl dömt att hända ungefär nu.
Mitt imunförsvar har kämpat tappert!

Nu ska jag försöka tillfriskna och låta bli att tänka på det faktum att jag bli mer kelsjuk än vanligt när jag är förkyld och inte borde röra någon xD

Det kanske var A Walk To Remember som jag såg igår, det kanske var då mitt imunförsvar gav upp XD
det var en bra film, bortsett från vissa saker som jag störde mig på (jag hittar alltid nått xD) så var det helt klart rörande.

Good night,
sleep tight,
and dream of bedbugs tonight.

I love the way that your heart breaks

Då var man tillbaka från Umeå då :)
Det var himla mysigt!
Men lite underligt ändå... jag hade arbetat upp världens julstämmning i Bollnäs (en sådan jag inte haft sen jag var typ 12 O.o) men när jag kom till Malå så började den avta bara lite... men höll sig kvar.. fast väl på julafton, när det var dags så försvann den :( den ersattes av någonting annat, kanske en ny sorts julstämmning?

Jag mådde iaf bättre på julafton än dagen innan, dumma spruta som ger en feber... -_-
Maten var supergod och jag fick förmodligen den dyraste julklappen jag någonsin fått xD En hel jävla massagedyna! :D
Och massor av andra fina, fina saker^^ (vann på triss gjorde jag också :P inte så mycket, men en vinst är en vinst^^)

Nu sitter jag här med Fanny brevid mig och funderar på att ta en powernap, jag ska ju ut med Linn och Ylva ikväll så då vill jag vara pigg^^

 nästan nyklippt^^ (vi hann inte mer än luggen, men den blev inte så dum :P) härligt att ha tillbala luggen iaf^^ nu blir jag inte blind så fort jag böjer mig ner iaf xD

 sen måste jag ju visa den fina granen min bror och hans son hade införskaffat :3 den var så söt, liten och tjock^^ (denna bilden togs efter att den fått sig en liten törn av springande barn och en terrier)

återkommer en annan dag
bye

Umeå

Nu var jag här, efter en natt + en dag + en natt med feberfrossa och stress så är vi äntligen i Umeå hos bror, här ska vi idag fira jul!

Känns lite konstigt att det är julafton... vars tog alla dagar vägen? Brukar december vara så här kort?
Men men (<--sånna vill jag ha xD)

Jag sitter här, nyklippt, och blickar bort mot den fina granen. Det är första året jag firar jul i ett hus som har en ritigt gran. :D Annars brukar vi ha en plastgran eftersom mor är allergisk, men nu står det en liten, tjock gran i hörnet med julklappar under, den är himla fin :)

I natt har jag haft sällskap i sängen xD en söt liten hund som bestämde sig igår kväll att hon skulle följa efter mig överallt, vi ställde in hennes korg i rummet där jag skulle sova, men hon satt bara i den och stirrade på mig, sen ville hon ut i resten av huset så jag öppnade dörren på glänt (då kunde hon ju komma och gå bäst hon ville)
Klockan två pep min mobil till (för att någon galning var vaken i Lycksele då och ville säga god jul -__-) och då märkte jag också att lilla Fanny låg vid mina ben, och där fick hon ligga :) Det var så varmt och mysigt (och hon är så söt så jag hade bara inte hjärta att putta ner henne xD)

Ikväll blir det livat i alla fall, med två ytterst aktiva barn (5 och 1 år gamla) plus en söt, liten, hyperaktiv terrier och massa julklappar, julklappspapper, julgodis (= ännu mer aktiva barn) och en pappa som ska klä ut sig till tomte (han tror att hans son inte ska känna igen honom... jag tvivlar på att han har rätt) men det blir nog mysigt ändå :)

Hoppas att alla som läser detta också får en underbart mysig jul, och om ni inte firar jul så hoppas jag att ni ändå har det underbart och mysigt. :)

GOD JUL!

Du ställer frågor, och jag är trött på mina svar

Idag har jag vaccinerat mig, och som vanligt efter tanken på ett vasst, obehagligt föremål genom min hud så blev jag yr och dimmig i huvudet.
Men det var ju över på ett par sekunder och än så länge känner jag inget förutom att jag huttrar lite mer än vanligt och det spänner i muskeln. what's the big deal?

Jag vet inte om jag vågar känna mig säker dock... men vad gör man, det är ju gjort nu så jag får väl skylla mig själv om det får konsekvenser i framtiden.
Allt man gör får iofs konsekvenser...

I morgon åker vi mot Umeå och brors hus där julefirandet ska äga rum på torsdag, ska bli mysig :)
Hoppas bara att jag hinner färdigt med mors julklapp... :S har bara i morgon på mig, och jag ska vara hundvakt och hinna packa innan klockan ett. Om jag misslyckas med att färdigställa den så får hon den väl sen :) det är inte hela världen

Fick träffa Linn idag också <3
Mysigt att se den söta människan efter så lång tid och efter så många behov av att krama henne när hon varit för långt borta.^^
Hon har ju nyss tagit körkortet och jag har tydligen svårt att smälta det xD med tanke på att jag glömde bort det hela tiden xP

"men jag har ingen ficklampa, så vi kan inte gå genom skogen, det är lika bra att pappa hämtar Fanny"

"ehm.. Åsa... du vet, jag har bil.."

mitt minne måste skärpa sig xD jag glömde bort hur man sa "pro bono" på fem sekunder också... jag sa som Bart Simpson: "pro boner" :P



Fick ju inte sova någonting igår... på grund av en hundvalp... men jag kan inte vara arg på en så söt sak allt för länge, han somnade i mitt knä i eftermiddags och vi sov i över en timme :) det var så jävla mysigt! Han är inte lika jobbig nu xD haha



Sen måste jag skriva en sak som jag tycker passar just nu, och är så glad att det var någon som lyckades hitta dessa ord och få fram dem i så underbar musik!

... To small to matter, but big enough to cut me into so many little pieces...

Well I know the difference between myself and my reflection. I can't help but to wonder; which of us do you love?










Jag saknar dig så det är nära att jag går sönder


Framme

I fredags anlände jag till malå med ett tre timmar försenat tåg (jag fick sitta dessa timmar ensam på bollnäs tågstation och vänta!)
Men nu är jag här i alla fall, och det första jag upptäckte var att vi inte har dusch (fortfarande) så jag fick tvätta håret i köket (igen)

Vi har hunnit vara i Lse iaf och shoppat lite, jag köpte en kjol, linne, skjortaoch diverse annat... tror inte jag köpt så mycket på år O.o kändes ganska skönt ändå.... fast än jag inte gillar att shoppa xD

Om någon utav mina vänner har funderingar över nyår så får ni gärna höra av er^^ jag har ett par ideer tror jag :P

Jag återkommer när jag inte har så många hundar att ta hand om xD

Som avslutning vill jag bara säga: Jag hatar när mina vänner råkar ut för dåligheter och mår dåligt! Och alltid verkar det ske under de minst ilägliga omständigheter...


Chocolate.... wait for it! .... crisp!

Idag åker jag hem :) Ska bli skönt att återse allt och alla, en jul borta från familjen och den mysiga vintern i norr är otänkbart^^

Tre härliga veckor väntar, och mycket att göra, både roliga saker och mindre roliga saker.
Hundvakt ser jag mycket fram emot^^ Lilla Fanny och en hundvalp som är större än henne xD

"To be paid for something you'll enjoy is the shit!"

Sen ska jag försöka få mamma att klippa tillbaka min lugg... den har snart vuxit nedanför mina öron, och ser mest ut som någon tilltuffsad matta som är ivägen om jag inte sätter upp den :P inte så hemskt igentligen... men jag börjar bli less på att den faller i mitt synfält hela tiden.

Julklapps fixande är förstås en syssla jag inte är färdig med än... måla klart mitt rum, baka lussekatter, hälsa på släktingar, bio (!), med mycket mera...

Nu ska jag packa färdigt,

jag och min kamera efter det och lite städande så drar jag och min tillsvidare-kamera! :D

Jag skriver igen när jag hittar internet (är ont om det uppe i norrlands skogar... xD)

Hej då!

(btw så blev det ingen lägenhet... kom på att jag inte skulle ha råd att köpa mat till mig själv om jag skulle bo där xD)



///jag saknar mitt svarta hår...///


The endge of the looking glass

Har just varit och tittat på en lägenhet, den var mycket fin ^^ men just nu är det ganska mycket 50/50... så vi får se... måste bestämma mig till imorgon.

En underbar nyhet som jag just snubblade över är att Tim Burton äntligen är färdig med Alice In Wonderland^^ (kanske inte helt färdig eftersom den har premiär i Mars, men trailern är ute iaf^^)
Lycka, lycka lycka!
Jag är så glad just nu :) ska bli häftigt att få se den!
Har blivigt lite negativt bemött av en vän nu som tycker att jag borde vara lika exalterad över New Moon xD men ärligt talat... de kunde ha gjort första filmen lite mer.. välgjord? Med tanke på hur mycket jag älskar böckerna så blir jag bara mer och mer besviken ju mer jag tänker på filmen... så jag försöker att inte ha för höga förväntningar. Då kanske jag blir positivt överraskad xD kanske... -__-
Den enda jag gillade skarpt i första filmen dog, och den som ligger tvåa vet jag kommer att dö i andra, så jag hoppas att ny skådespelare är bättre än huvudkaraktärerna.
Båda ser ju drogade ut xD tacka vet jag böckerna<3

Nu ska jag läsa och responsa lite på texterna till imorgon, sen ska jag packa färdigt och fixa lite allmänt.

Här är en av de två trailerna jag tittade på till Alice in Wonderland, denna var bättre tycker jag^^ (jag tror mig se en drake där mot slutet ;P)

(http://www.youtube.com/watch?v=RTl5sDJjfsE)

hoj

ting ting tingeling

Folkmusik är bra underbart ibland! :D
Har varit på en julkonsert ikväll där musiker från de olika linjerna här på skolan spelade lite av varje.
Det var några som jag inte hört spela tidigare så det var riktigt roligt att lyssna på :)

Om jag inte hade börjat här på skolan så, vem vet, jag kanske hade gått omkring och fortsatt tro att folkmusik har med träskodans att göra O.o
Nu vet jag att det är riktigt, riktigt bra^^ och jag blir bubblande glad varje gång jag får tillfälle att lyssna! Hittils vet jag dock bara hur det är att höra det live, så jag kanske borde youtube:a eller spotify:a på lite folkmusik och se vad jag tycker :)

Nu ska jag sätta mig och skirva utvärderingen som ska vara inlämnad imorgon, sen ska jag packa och kanske tänka på allt jag ska göra och alla jag ska få träffa igen när jag kommer hem på fredag ^^

Over and out!


Du kan titta nu, jag är beredd

Varför är det alltid min msn som ska vara jävlig?
Jag kan inte ens logga in nu!
Frustrerande!

aja... I-lands problem

Här sitter jag och lyssnar på mysig musik, full av julstämmning efter dagens glitter i håret och underbart luciatåg (de sjöng jättefint!) plus lussebullar och pepparkakor^^

Jag fick äntligen mumsa på mina lussebullar igår! Linda och jag körde till hemköp för att bunkra upp för vår sleepover, och då hittade jag dem äntligen^^ mumma!


Jag har fortfarande lite tvätt kvar, och en hel del packning att se fram emot.
Den här veckan kommer att innehålla mycket springande tror jag... eller allmänt flängande fram och tillbaka...
Julklappar, packning, tvätt, skriva och läsa läxa, ringa om en lägenhet och sedan se fram emot tågresan i slutet av veckan. Jag kommer att måsta stiga upp klockan 4 om jag inte vill missa min hållplats i bastuträsk... D: usch
det blir mycket sovande när jag väl är hemma.
Hemma... det känns fortfarande lite konstigt att kalla det hemma... men jag kallar visseligen många ställen för hemma just nu... xD

I malå kommer jag i alla fall inte att ha något internet.
(om jag inte springer genom skogen till Ylva förstås)
så vi får se hur det går med inläggen här på bloggen (som jag verkligen måste klura ut hur jag ska fixa till! Fy vad det är tråkit här xD)

nu ska jag packa ihop lite julklappar och dylikt

buss och kran

rubriker är kluriga rackare...

Oj vad jag har varit effektiv :)

Jag har städat alla vrår i mitt rum, inklusive toaletten (dvs, dammtorka, dammsuga, skura), försökt få ordning på alla mina papper, (bäddat sängen!) hittat på ett nytt sätt att tillaga korv, satt upp lite saker på dessa tråkiga väggar, och nu kom jag just tillbaka från tvättstugans underliga tvättmaskiner :) Ska plocka undan lite mer grejer och diska, sen väntas Linda^^
Hon ska sova över och så ska vi gå och se på Luciatåget i morgon, ska bli nice :) Hoppas vi får lussekatter! Jag har fortfarande inte fått sätta tänderna i de gula, små julbullarna XD

lussebullar
(bild hittad på google)

Jag måste läsa en text till i morgon också.... men hur svårt kan det vara?

Hejsvejs

suit up!

Otroligt konstig dag...
Den började normalt, och fortsatte i en någorlunda normal anda tills efter lunch.
(Jag fick ett julkort av min bror i posten! :) yay)
Jag skrev febrilt på en historia jag håller på med privat, när jag verkligen inte kunde hålla ögonen öppna, så jag kröp ner under täcket och tänkte ; "jamen, en powernap e väl inte så dumt" och ställde en timer på 30 minuter.

3 timmar senare vaknar jag.

Jag har sovit så otroligt mycket de senaste veckorna att det känns som om jag missat halva mitt liv!
Vad är det för fel med min kropp?
Någonting står ju inte rätt till!
Jag har inte sovit så här mycket förut :O helt sjukt!
Antingen blir jag supertrött på bara nån minut, eller så behöver jag bara vila huvudet mot något så somnar jag, fast än jag inte är trött
Och jag har slutat höra min väckarklocka! D:
Vilket är extremt underligt eftersom jag har den gräsligaste ringsingnalen ever.
(de ur min klass som kanske läser det här kan ju lägga det på minnet... så om jag inte dykt upp en halvtimma efter utsatt tid(och inte hört av mig) så kan ni ju ringa, eller knacka på min dörr, för att se om jag lever :S)
Skulle inte vara förvånad om jag hamnar i någon sorts koma om nätterna... och det är därför jag inte hör väckarklockan.

Undrar om jag håller på att bli sjuk...
eller så är det för att det är vinter...
eller så vill min kropp bara vila extremt, otroligt, onormalt mycket.



Iaf, jag har haft lite att göra i lite mindre än en timme nu, så jag luskade fram ett antal Barney Stinson quotes.
(av/med och om Barney himself)
Så här har ni.
Enjoy! I know I did. :P
(eventuella stavfel får ni inte skylla på mig, som harmlöst bara kopierade och klistrade in xD)



Barney: [talking with Lily about waiting in line for the wedding-dress sale] I can’t go, I’ve got this thing….
Lily: What thing?
Barney: ...a penis.



"You gave me the Ken doll! She left out Little Barney ... Barnacle Junior... My Barnana... Barnito Surpreme....!"



Girl: Really, a genie comes out of it?
Barney: Only if you rub it hard enough.



"Your girlfriend? She's your girl.. friend? She's a girl and a friend? Do not humanize the enemy, Ted!"



"There are so many great things to do with the human mouth, why waste it on talking?"



"It's like a disease. I slept with Robin one time and I caught feelings, I caught feelings bad. I used protection and everything."



Barney: You're the most awesome person I've ever met. Well, second.
Robin: Right, first being you.
Barney: No, actually, it's this guy I know who lives in something called the mirror. What up?



Marshall: Where does this girl live?
Robin: We're talking about a girl who got Barney Stinson to actually commit… I'm guessing Narnia



"I've lost 10 pounds. My suits are wearing me"



"Okay, pep talk! You can do this, but to be more accurate, you probably can't. You're way out of practice and she's way too hot for you. So, remember, it's not about scoring. It's about believing you can do it, even though you probably can't. Go get 'em, tiger!”



“It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!”



"go whore or go home! now ladies slut up!"



"Christmas is a time when people are lonely and desperate, it's the most wonderful time of the year."


Tack för mig

High Five! :D

you take what they say and go back and cry

Sitter här och lyssnar på Again med Flyleaf, (den är en del av mitt dagliga behov just nu^^)

Har precis avslutat min läxa till i morgon. Titel: "Tomtemöte 2009" (O.o)
Det var det enda vi fick, den titeln och så order om att skriva en historia som går att koppla till titeln ... min första reaktion var inte den mest positiva, eftersom jag kände inspirationen dö bara jag tittade på orden tomte och 2009.
Jag är inte precis innen i en period då jag kan skriva om nutid xD
Men nu är den gjord i alla fall :)
Det enda jag behövde göra var att tänka på min pappa och alla de andra tomtarna på min gamla gata.
Problemet löst.
Det blev faktiskt ganska roligt, när jag väl försökte skriva med grov malåbondsk-dialekt xD
Jag vill tillbaka lite till malå nu, tror jag O.o höra lite bonska (stavas det med d eller utan btw?)

Sen har jag lyckats skrapa ihop en önskelista(!)
och insett att jag i år vill ha mer än vad jag någonsin velat, fast än jag tycker att jag kan leva på det jag har och de människor jag tycker om.
Lite odd kombination där... vet inte riktigt själv hur den fungerar, men så är det iaf.
Det skadar ju inte att drömma, eller hur? :)

- Trisslotter (ofc!)
- Pengar till nya glasögon (jag ser ju inget i de jag har :O)
- Bodyshop grejer
- Sängkläder
- Ritblock (A4)
- Blyertspennor + sudd (bra sådana)
- Gardiner
- Handdukar/Badlakan
- Duschdraperi (?)
- Systemkamera + väska (helst Nikon D40)
- Damsugare
- Jane Eyre (boken och filmen)
- Stekpanna
- Sjalar
- Stekspade
- Bestick
- Glas
- webbkamera (kanske en mic också?)
- Spikmatta
- Massagedyna (en sån som rör på sig xD inte den platta, tråkiga som bara ligger där :P)
- Musik: Three Days Grace, Breaking Benjamin, Paramore, Elvis (Presley), Jason Mraz, Muse, Flyleaf, Snow patrol, Queen, Johnny Cash, Buddy Holly, 30 Seconds To Mars, (med mera)
- Soundtracks: Les Miserable, Jekyll and Hyde (1997), Pirates of the Caribbean, The Perfume, Kingdom of Heaven, The Boy in the Striped Pajamas, (med mera)
- Filmer: Boy In the Striped Pajamas (pojken i den randiga pyjamasen), Jesus Christ Superstar, Parfymen, Flicka med pärlörhänge, The Reader, Slumdog Millionaire, Förnuft och känsla, Northanger Abbey(INTE den gamla versionen! D:), Stolthet och fördom(serien)
- Böcker: Parfymen - Patrick Süskind (ja, jag vill äga den), (Twilight-serien på engelska), Den Vita Jorden - Lotta Lotass, Den ljuva giftkokerskan - Arto Paasilinna, Tålamodets Sten - A.Rahimi, Bergets Döttrar - Anna Jörgensdotter, (skulle kunna komma med fler, om jag inte hade glömt mitt block i klassrummet igår >_<)

Orkade inte skriva ner allt... inte för att det där blev särskilt lite men ändå O.o

Nu ska jag se film.

Peace out!


Julen är här

eller snart iaf...
JAG VILL HA LUSSEKATTER! D:
gluttade in på Lse Emmas blogg och fick se en underbar bild på nybakta små lussekatter -___-

Det är så mycket som hör julen till, som är i matväg!
Det är lite konstigt...
Jag saknar mammas julbak :( varför måste man växa upp?
Kan man inte få återvända lite nu och då och bara glömma alla bekymmer och allt som är fel i världen, glömma sådant man var blind för som barn, när man inte riktigt än varit tvungen att möta det.

Det kanske är för att jag nyligen har börjat kunna återgå till mina matvanor efter tandutdragningen och den ofrivilliga fastan, men jag är sugen på nästan allt som jag inte kan få tag i DX

Jag får väl försöka minnas smaken av saker jag inte ätit på år, och sedan inbilla mig att jag har tillgång till att äta dem O.o

Den underbara frukosten på skolan kan jag iaf äta ^^ så nu ska jag stoppa i mig lite av den

Peace out!

PIGFARTS!

Nu har jag precis klivit in genom dörren efter en uppfriskande promenad :)
Är så där härligt kylig i kroppen, och röd om näsan^^
och JÄTTESUGEN på en kopp varm choklad! :O
Men jag har bara te hemma, och det vill jag inte ha just nu, så mina choklad drömmar får vänta ;P






"I'm happy like a squirrel
when I'm with Mr Quirrel!"


Falling in love was never my plan

Någon borde ha sagt mig
hur mycket kärlek jag missat
med min rädsla för svek


we were the kings and queens of promise

Varför har jag börjat sova så himla länge!? När började det, och varför!? :O
Idag steg jag upp vid 2, det har typ hänt en gång förr och det var på nyårsafton (nära vi var uppe till typ 5) så då hade jag en anledning att sova länge. Men va fan, jag kunde ha klivit upp vid 11 idag, som de flesta andra helger, utan problem! Men nej... 2 blev det O.o hur då?
Jag fattar inte
Det är som att min kropp vill ge upp, medan mitt sinne är hur pigg som helst.
Iofs så har jag mått ganska halvtaskit de senaste dagarna, jag tror jag är på väg att bli sjuk.
Illamåendet har satt igång iaf, så det kanske är magsjuka O.o har inte haft det på år, så det vore kanske inte så konstigt om det ville göra en comeback...
Eller så mår jag bara illa för att tanden kanske satte igång en hel del, värken är borta, visst, men det spänner i hela huvudet som om alla andra tänder också vill ut   D:

Aja, igår hade jag trevligt iaf :) pratade med Ulf igen^^ Det var så länge sedan jag träffade honom och det börjar kännas :O
klockan var efter midnatt och vi pratade bland annat om Jared Leto xD
ja, vi är lite fangirls när det gäller honom :3
Lite svårt att fatta att är 38 år O_O

 
(bilderna är hittade på google)


(jag brukar inte gilla paparazzi bilder, men här kunde jag inte låta bli xD rawr!)

-"Han är en stor skådis och nästan ännu större musiker, det är fan inte illa pinkat :O"-

-"När jag blir stor vill jag också ha fangirls som pratar om mig på msn till klockan två på natten^^"-

Jag saknar Ulf!

Oj!

Konstigt nog värker hela min käke, det känns som om jag tuggat tuggummi i en vecka xD
Jag tror att jag pratade för mycket idag...
Lovade ju mig själv att vara sparsam med orden, men det gick inte så bra.
Har man haft ont i käften och ingen förmåga att prata med någon på nästan tre dagar, ja då kanske man låter sig själv ryckas med i allt prat.

Det här med tanden är verkligen en underlig sak... jag hade trott att det skulle bli lika hemskt som förra gången, men jag kan ju prata! Det kunde jag inte efter att de dragit ut den förra när det gått tre dagar, då kunde jag inte ens öppna munnen!
Den här gången gäspade jag stort redan första morgonen xD

Och idag fick väl min mun antagligen en shock, när jag pratar, skrattar och tuggar i mig nästan en hel macka (det mesta ordentliga jag lyckats få i mig sen i måndags)

Det enda är väl att det är obehagligt att äta, och de gången jag råkar nudda hålet med tungan... jag tror att jag har väldigt mycket nerver just där tanden satt. Därför känns det så obehagligt, jag blir ju tillochmed yr ibland.






Har kommit på att min blogg är ganska patetisk  :O vad skriver jag om egentligen? nada importanta! (?)
Det mest värdefulla jag skrivit är typ det om min mamma.
Varför kan inte jag skriva så djupt här som jag gör annars?
Vad är det som hindrar mig från att inte delge mig utav de dikter och meningar jag skriver med papper och penna?
jo
därför att här kan vem som helst se, vem som helst kan kopiera och säga att det är deras.
Inte för att mina saker har sådant enormt värde för andra, men jag tror att jag är rädd, eftersom det känns konstigt att lägga ut en bit av sig själv så där.

Jag håller mig till det vardagliga jag hittils har skrivit, och om jag någon gång känner för det, så dyker det upp någonting från mitt hjärta.
Till dess stannar mina innersta texter i skrivbordslådan.


I love my mother!

Min mamma är bra söt ibland!
usch vad jag saknar henne!

Fick ett paket i posten idag, som var större än det jag trodde hon skulle skicka, (hon skulle ju bara skicka sugrör, teh, en biljett och en värmekudde... hur stor paket kan det bli?) min kära mamma hade skickat ett på 2 kg O.o
Och hon hade lagt i saker som jag inte ens bett om^^
Förutom biljetten, värmekudden (underbar btw) sugrör (fina) och blåbärsteh så hade hon skickat: kläder(!) mer teh, kuponger på Åhlens, hudvårdsprudukt (som det står pro-age på -__- gamal är jag inte! xD) och mycket mer små grejer, som klisterlappar att sätta på julklappar t.e.x XD

Småsaker helt enkelt.
Men precis sådana småsaker som jag behöver just nu.
Sugrören är perfekt eftersom jag knappt kan äta, så nu kan jag dricka min yoghurt utan att spilla över halva ansiktet.
Och värmekudden har jag väl alltid behövt ... med tanke på min rygg ...
Och biljetten så klart, jag måste ju ta mig hem till jul XD

från mamma de fina sugrören(färgerna är egentligen mycket starkare... det gula ska vara grönt t.e.x det är min kamera som vill vara dum ibland..) och värmekudden :) här ska tillfrisknas!

Tack mamma!

RSS 2.0