Status: nollställd

Det känns ... tomt.
Skolan är slut.
Folk har flyttat.
(sa hej då till Emma idag ... gjorde lite ont i magen)
Jag åker iväg snart och ska spendera sommaren som vikarie.
Men jag vet inte hur jag ser på det hela. Är som sagt nollställd inför sommaren. Väntar mig varken det bästa eller det värsta. Väntar mig nog inget speciellt, förutom många jobbtimmar så jag kan få pengar som jag behöver för att kunna leva. (Varför ska pengar jämt vara ett så stort problem?!)

I övrigt så har jag börjat en ny lägenhetsjakt. Det är så trevligt att sitta och titta på planlösningar och drömma om att man kanske kan bo där, i just den, som har en balkong; mindre trevligt att inse att man inte har råd med 5000 i hyra ... Men något passande borde väl dyka upp.
Vill inte riktigt flytta från min nuvarande lägenhet (hur ofta hittar man en fin, gammal lägenhet med hög i tak, stora fönster och en kakelugn?!) men eftersom värmen inte ingår i hyran så har mina elräkningar varit väldigt höga. Och jag kan bara tänka mig hur de kommer att se ut när det blir vinter ... Så pga pengar (Där kommer det igen! Dessa pengar! Kan man inte bara börja med byteshandel igen!? Som på gamla goda(?) medeltiden) måste jag leta nytt boende, med billigare, och varmare hyra. 

Igår, när det var så äckligt varmt att min lägenhetsvettades och jag kunde inte gå in förrän vid nio-tio på kvällen, så gick jag omkring med mina bara, bleka ben och bländade Bollnäs!
Idag, när det också är varmt men blåser så mycket att an fryser (jag har jackan på mig!) så ska jag ta mig en glass och sätta mig någonstan där blåsten inte kan ta mig och läsa Sputnikälskling.
Sen ska jag försöka packa förnuftigt inför tio veckor borta från Bollnäs.

Hejs


RSS 2.0