This is it ...

... This is what?

Har blivit förkyld och vet knappt ut eller in.
Övningskörde en stund idag med mor, och jag brydde mig knappt, helt död på insidan tack vare febern. Men det gick bra att köra iaf.
Hoppas jag blir frisk snart, så att jag kan prova köra igen, och kanske faktiskt komma ihåg vad mamma sa.

Har umgåtts med Matteus och Ylva sen i onsdags, spännande att få lite uppleva lite av den stämmningen som var så vanlig när vi tre ugicks tidigare. (När jag fortfarande bodde i Malå/Lse)
Men nu har Matteus åkt hem. Och Ylva åker imorgon. Och med Ylva försvinner internetmöjligheten, så bye bye.

Jag är så trött!


Estelle

Åker idag.
Både bra och dåligt.
Men det är skönt att veta att jag inte ska stanna i Malå på obestämd tid denna gång. Tror inte att jag kommer känna mig lika instängd nu, ej heller tror jag att tiden kommer gå lika långsamt.
När jag tänker tillbaka så känns de första tre veckorna av sommarlovet mer som tre månader O.o otroligt att jag överlevde.


Estelle har namnsdag idag ;P Det ger mig lust att skriva ^^ men lust att skriva utan inspiration får inte pennan att gå -___-
Jag gör inget annat än att längta till skolan nu!

Bara 16 dagar kvar!


Nu ska jag packa och sen in i bilen.

Hejs.

Where did it go?

Jag skulle verkligen behöva skriva av mig, på riktigt! Inte bara anteckna några rader, som dyker upp innan jag går och lägger mig, utan verkligen skriva!
Eller slå något. Hårt.

Jag har varit ensam för mycket i sommar.
Och ändå tror jag inte jag haft tråkit ... men tiden har verkligen segat fram som en snigel ... och jag vet varför, jag vet vems fel det är.

Jag orkar snart inte mer. Jag är så trött just nu, både i huvudet och i hjärtat. Jag vill bara sova fram tills skolan börjar, eller bara ta det lugnt och träffa alla dem som jag saknar så det gjort ont i sommar! Jag behöver mina vänner just nu, men jag har inte råd att träffa alla.
Varför är världen så stor, kan den inte bara krympa ibland, bara en liten stund?

Jag som var så taggad på livet när jag var i sthlm. Vad hände?
Jag behöver socialt umgänge tror jag :O Jag behöver mina vänner. (Det måste bli grillning på likholmen när jag kommer tillbaka till malå!)

Du tar min tid

Så, då var jag framme.
Undrar hur dessa två veckor kommer att gå ...
Idag har gått bra i alla fall. Om man gämför med de hemskheter jag hade förberett mig på så var dagen rena himmelriket xD Fick till och med en dryg timmes powernap när Lilly somnade i vagnen och Theo fastnade framför ett dataspel :p
Har insett att saknaden efter min barndom har krympt en aning, iofs så känner jag fortfarande en enorm blandning av avslappning och glädje så fort jag sätter mig på en gunga, men jag är ganska nöjd med att vara den tjugoåring jag är nu.

Martina ska mellanlanda härikring ikväll, så vi får se om hon kanske tittar förbi :) Skulle va mys att få träffa människan igen^^
Och till helgen kanske det blir att återse Jenka :D
Sen får vi se om, när jag återvänder ännu mer norrut, ifall jag lyckas ta mig till Lse (för en eventuell återförening av oss bilders ;p) och en stor kram av Per, eller kanske till Skellefteå och återse Ulf :)
Det är typiskt att det ska bli så här för mig: den största delen av sommaren har jag nästan absolut ingenting att göra och känner mig ignorerad och isolerad, för att sedan försöka klämma in Allt jag vill göra och Alla jag vill träffa på de 4-5 sista veckorna innan skolan börjar ... -__- Jag har inte så mycket emot att åka runt hit och dit ... men min plånbok håller inte med ...
Men men, förhoppningsvis hinner jag med lite till innan det är tomt på kontot ;P

Och btw, ni få själar (som jag förhoppningsvis känner ...) som läser det här: ni får gärna ringa :)
Hejs


















You're taking my time, why not use it?


RSS 2.0