Status: tvådelad

Dr Jekyll och Miss vet-inte-vad-hon-håller-på-med-större-delen-av-tiden.

Antar att det bara är livet som kommit ivägen igen.


Dagens tre bokstäver: E

1. Egen tid - för det är en av de största fördelarna med att bo själv.

2. England - för jag vill dit!

3. Elegi - för det är en underbar låt av Lasse Winnerbäck (och honom hoppas jag att få se och lyssna på i sommar!)

Status: tänkare

Någon gång ska jag resa vidare. Men just nu står jag här och kan, men vill inte riktigt, flytta. Jag brukar behöva tid att tänka. Och jag har tid.
I övrigt är livet utan facebook förvånansvärt lugnt.

Dagens tre bokstäver: D

1. Dance like nobody's looking! - för finns det en mer befriande känsla att het plötsligt bara våga dansa, släppa allt, var man än befinner sig?
Jag har upplevt detta två gånger i mitt liv. Och tanken på att det kan hända igen, när som helst, gör framtiden lätt att längta till.

2. Dagdrömmar - för hur fort gled inte höstadietiden förbi när man satt i bänken och befanns sig någon helt annanstan?

3. Deviantart.com - för letar man tillräckligt noga där kan man hitta mästerverk att antingen nedvärderas eller inspireras av! (Jag brukar påminna mig själv om att det sistnämnda är bättre för hälsan)

Status: fri

Har nu färgat håret rött och gjort slut med facebook! I'm a strong, free woman! (fast än jag måste erkänna att jag förmodligen kommer att falla tillbaka i detta destruktiva förhållande inom en månad)

Dagens tre bokstäver: C

1. CD-skivor - för på 24 stycken sådana har jag diverse spel till playstation 1, fulla med nostalgi!

2. Cardigans - är lite osäker på plural formen för detta plagg, men det är bra effektivt: rymms lätt i axelväskan och passar perfekt när man är ute och sommarkvällen börjar bli lite kylig.

3. Coca cola - för att det är gött nanting! (Fast bara i små mängder: efter en längre tid med drycken är det inte gott längre, man har blivigt en extremt farlig sockergalning och man kan inte sluta rapa!)

RSS 2.0