Status: Röstlös

Inte rastlös.
Jag har tappat min röst.
Det började under natten till onsdagen i Stockholm, jag hade svårt att sova pga halsont. Sen, följande dag, så blev jag bara mer och mer hes, och när jag skulle hoppa på bussen för att åka hem på kvällen så hade bussisen vääldigt svårt att höra vad jag sa.
Just nu kan jag åtminstone svara i telefon, och folk förstår mig, men jag rosslar och väser som ... ja, någonting som rosslar och väser.
Usch.
Inte roligt. Speciellt inte när man är på pirrigt vårhumör och bara känner för att sjunga och skratta utan större anledning!

Fast anledningar finns väl, om man tittar efter noga.
Till exempel det faktum att jag har en massa Doctor Who och The Big Bang Theory att titta på! :D Yay!

I övrigt är jag lite allmänt orolig över min framtid och hur jag ska lyckas nå den, men det är ett vanligt bekymmer för mig när min födelsedag närmar sig och skolan snart tar slut. (Dvs: den här tiden på året blir jag nojig och ledsen samtidigt som jag är otroligt glad. En mycket förvirrande tid.)

Idag har jag varit duktig/lydig och deklarerat, nu ska jag unna mig själv och min hals en isglass och ett besök av THE Doctor!^^

Hejs

Status: trött

Vi var inte hemma förrän halv sex i morse. Vi såg solen gå upp och folk springa till jobbet! Kändes väldigt underligt ... "Jaha, och här går vi och ska snart gå i säng"
Men kul hade vi! :)
Klubben hette/heter "Nu!!" (ja, det är två utropstecken ...) och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den förutom att de stundvis spelade väldig skum musik på väldigt hög volym (jag kunde känna mitt hår vibrera), jag hade ont i öronen några minuter efter att vi gått ut, och idag är jag hes efter att jag och min kompis stått och skrikpratat xD
Men det var helt klart värt det. Tror att det finns många ställen som är bättre, men jag hade ju inte tråkigt på dansgolvet :) Speciellt inte när de spelade The Killer och The Cure! Stort plus!
Jag gick omkring och flinade stora delar av kvällen. Vet inte varför. Jag var bara löjligt glad! :)
Så det var nog säkert många som trodde jag jag förfriskat mig i baren lite väl mycket. Men, nej. Jag förfriskade mig precis lagom igår, och så fort det blev lite snurrigt i huvudet så drack jag bara vatten resten av kvällen (och åt fish n chips! mums!) alltså slipper jag baksmällan som jag vet många av de andra som var på klubben har idag^^ Suckers! Det är bättre att vara 50% nykterist, då kan har man koll på läget :)
Men jag är trött. Det tar på krafterna att dansa så underligt som jag gör.
Det var i alla fall skönt att bara släppa loss ett tag. Inte tänka, bara dansa och vara glad! Avreagera sig, ta ut lite ilska xD haha
Men nu ska jag njuta av allt det inspirationsutrymme som dansen lämnade efter sig och skriva lite!
Hejs

Hej igen.

Jag tror aldrig jag låtit det gå så här länge mellan inlägg ... Men jag har verkligen inte haft ork att skriva något xD Förlåt. Inte för att jag tror att det är så många som läser. Men jag har känt att jag svikit mig själv lite. Kan minnas att jag tidigare, när jag skrev som mest här, fick mer energi till att skriva annat också.

Nu har jag skrivtorka igen, så jag tänkte se om detta fungerar.

Here we go.

Framsteg!
Jag testade mig själv idag. Kylskåpet var tomt (om man bortser från ett smörpaket och en flaska tequila) så jag gick till Willys medan jag fortfarande hade näring nog i kroppen att gå på. Väl där hade jag inge större problem att hitta det jag skulle. Ägg, frukt, mjölk, bröd osv. Men just bredvid brödhyllorna är kakor och dylikt placerat; det var då utmaningen började. Jag hade, hela dagen, haft ett sug efter någonting sött, fett och snuskigt sliskigt. Och jag tänkte ”nu jävlar ska jag pressa mig själv” och gick med flit, väldigt långsamt, förbi alla kakor, beskvier och chokladbollar. Sedan fortsatte jag: lika plågsamt studerade jag chips, godis, glass och alla andra underbara onyttigheter, med händerna i fickorna så att inget skulle råka slinka ner i korgen!
Resultat: jag tog mig till kassan utan att så mycket som bara hålla i ett Ballerina Kladdkaka-paket! Hurra!
Det närmsta jag kom till sött, fett och snuskigt sliskigt var saft och popcorn.
Jag lär mig.
Hade detta varit för två månader sedan hade jag inte kunnat hålla mig och kommit hem med åtminstone en liten chokladkaka och glass.

Jag ska verkligen försöka hålla mitt löfte till mig själv.
Jag ska bara köpa godis en gång i månaden! Men jag har två små fuskhål: jag får äta godis om någon bjuder och jag får äta popcorn. MEN INTE KÖPA! Bara en gång i månaden. :)
Träningen har jag lyckats hålla igång, så varför inte också detta

En annan sak jag upptäckte är att jag alltid, eller allt för ofta, bär på någonting. Det kändes jätteunderligt när jag var i Stockholm och begav mig ut på stan med bara axelväskan med plånboken i. Det var det lättaste jag burit på sedan … december? Det var nästan onaturligt och jag kände hur rädd jag var att snubbla för att mina fötter inte riktigt hängde med. Min kropp var inte redo för all den friheten.
Men ärligt talat. Jag har tänk tillbaka. Jag har alltid en massa grejer jag kånkar på. Är det inte axelväskan med en massa böcker så är det dataväskan, (som verkar bli tyngre för varje gång …) är det inte träningsväskan så är det en full Willyspåse, är det inte en resväska så är det shoppingkassar (ibland båda på samma gång).
Har någon annan också upplevt detta?
Jag började tänka på Hermione från Harry Potter böckerna. Hon beskrivs ju alltid med en stor väska full med tunga böcker, och sedan (tror bestämt att det är i fjärde boken när det är den där balen) noterar Harry att hennes hållning helt plötsligt blir en helt annan när hon inte tyngs ner av den där väskan.
Min hållning ändras nog också när jag släpper alla väskor och påsar och skit, men idag när jag gick till Willys så tvivlade jag på att den var bättre; jag visste inte vad jag skulle göra med mig själv, det var så vingligt och konstigt. Det kändes som om alla stirrade på mig och jag väntade mig nästan att jag skulle snubbla över mina egna fötter eller gå in i någonting.
Jag borde kanske börja gå ut och gå igen. Under en promenad eller springtur så behöver man ju inte mer än sin mp3. Undrar om rundan kring Vågen (alias Bajssjön) har saknat mig … Till veckan blir det att hoppa i träningskorna och ta reda på det. 

Btw … Skulle jag bli en kick-ass Stockholmare?


Hejs


RSS 2.0